Share

O matičnoj kompaniji

Luss Gruppo di Moda je organizaciona celina kompanije Luss Textile d.o.o., formirana kao rezultat potrebe klijenata za pouzdanim i odgovornim partnerima u oblasti izrade muške i ženske odeće najvišeg kvaliteta. Posvećena preciznoj, majstorskoj izradi sa akcentom na zahtevna dizajnerska rešenja, Luss Gruppo di Moda govori jezikom kompanija koje biraju kvalitet proizvodnje i pouzdanost i teže dugoročnoj saradnji i međusobnom poverenju.

Okosnice našeg rada su kvalitet, efikasnost i vrhunska usluga. Najviša tehnička opremljenost i organizacioni kapacitet omogućavaju nam da spremno dočekamo i realizujemo sve zahtevnije upite koje diktira tržište mode.

Produktivna i fleksibilna struktura Luss Gruppo di Moda omogućuje primenu inovativnih ideja i dodatno motiviše na ispitivanje sopstvenih granica i mogućih dometa u industriji.

Luss Gruppo di Moda vlasnik je licence za italijanske modne brendove Sonia Speciale i Carlo Giaccaro, čiji se modeli uspešno prodaju u Evropi, Americi, Aziji i Africi. Iza ovih brendova stoje iskusni italijanski dizajneri i stručni tim Luss Gruppo di Moda, prateći od ideje do konačnog proizvoda i njegovog plasmana.